El cor nord-americà «Gustavus Choir» actua a la basílica de Santa Maria

16 de gener de 2023 Aproximadament 1 minut

#Concerts   #Santa Maria  

Basílica parroquial de Santa Maria, 08720 Vilafranca del Penedès
diumenge 22 de gener de 2023
19:00
Taquilla inversa

Aquest diumenge 22 de gener a les 7 del vespre a la Basílica de Santa Maria, oferirà un concert per a cor i orgue, sota la direcció de Brandon Dean i amb Chad Winterfeldt a l’orgue.

Gustavus Choir

El Gustauvus Choir, creat el 1932, forma part del programa coral del Gustavus Adolphus College de Saint Peter a Minnesota (EUA). L’integren 90 cantaires seleccionats entre els seus estudiants. Arrelat en la tradició luterana, interpreta musica sacra de totes les èpoques amb una aposta decidida per la música contemporània, estrenant obres de compositors actuals de renom internacional com Eric Whitacre, Stephen Paulus, Imant Raminsh o Jaakko Mäntyjärvi.

El Gustavus Choir manté un extens programa de gires anuals a Estats Units i viatja a l’estranger cada quatre anys. Durant els últims 40 anys, ha actuat a Escandinavia, Rusia, Asia, Sudáfrica i molts països europeus. Les seves gires internacionals més recents han inclòs la catedral de St. Paul de Londres, Notre-Dame de París, la Catedral de Sant Esteve de Viena o l’església de Sant Nicolau de Leipzig.

Els Amics dels Orgues de Vilafranca participem en l’organització d’aquest concert, amb la col·laboració de les Parròquies de Vilafranca i l’Ajuntament de Vilafranca. El concert és d’accés lliure amb taquilla inversa.

Documents

  • Cartell del concert (jpg).
69a edició del Tradicional Concert d'Orgue...10è tradicional concert de Sant Jocund...

Articles relacionats