El Cor Jove dels Amics de la Unió actua a Vilafranca

11 de novembre de 2022 Aproximadament 1 minut

#Concerts   #Santa Maria   #Cicle 2022  

Basílica parroquial de Santa Maria, 08720 Vilafranca del Penedès
dissabte 26 de novembre de 2022
18:30
8€ a topticket.cat i al Fòrum Berger Balaguer i a 10€ el mateix dia a la basílica

Cor Jove dels Amics de la Unió de Granollers

El proper concert del Cicle de concerts d’orgue “Josep Soler” serà el proper dissabte 26 de novembre a les 18:30 a basílica parroquial de Santa Maria. Serà protagonitzat pel Cor jove dels Amics de la Unió de Granollers, un dels cors joves més prestigiosos i destacats del país. Dirigit per Marta Dosaiguas i format per una quarantena de joves entre 16 i 24 anys que provenen del Cor infantil dels Amics de la Unió. Tenen una alta qualitat musical i una àmplia trajectòria, havent guanyat diversos concursos internacionals i participant regularment en les produccions de l’Auditori de Barcelona o el Palau de la Música Catalana. Recentment han publicat el disc “LUX” amb Ficta Edicions.

El concert tindrà com a obra central la Missa a Santa Cecília per a solistes, cor i orgue de Charles Gounod i també s’interpretaran peces d’Eric Withacre, Josep Vila i Casañas, David Hamilton i Josep Soler. Els solistes són Alícia Martínez (soprano), Joan Francesc Folqué (tenor), Néstor Pindado (baix) i com a director convidat, Guifré Canadell. L’organista és Vicenç Prunés, titular de l’orgue de Santa Maria de Granollers i pianista i organista acompanyant habitual de l’Escolania de Montserrat. Aquest concert també serà enregistrat i emès en diferit per l’emissora de ràdio Catalunya Música.

L’entrada anticipada val 8€ al portal de topticket.cat i a l’Aula de Cultura del Fòrum Berger Balaguer i l’entrada a la taquilla del concert a 10€. Per als menors de 12 anys i els estudiants de l’escola de música l’entrada és gratuïta. Els alumnes de les escoles de música majors de 12 anys hauran de reservar l’entrada gratuïta enviant un correu amb les seves dades (nom i cognoms, DNI i escola de música) a info@orguesdevilafranca.cat. Per accedir al concert hauran de dir el nom de la reserva i acreditar la matriculació a l’escola de música amb un carnet de l’escola o un document. Us recomanem que adquiriu l’entrada anticipada i accediu a la basílica amb certa antelació.

Comença el 4t cicle de concerts...69a edició del Tradicional Concert d'Orgue...

Articles relacionats