A l'Agrícol parlem de Música

31 de gener de 2021 Aproximadament 1 minut

#Xerrades  


Aquest dissabte, 6 de febrer a les 7 de la tarda, l’organista vilafranquí Jonatan Carbó ens endinsarà el món d’aquest instrument singular, molt present en la nostra tradició cultural però alhora força desconegut. Ens parlarà dels molts camps que tenen relació amb l’orgue: des de l’organologia i la història fins als compositors i les seves obres. També ens farà conèixer el ric patrimoni organístic més proper, presentant la nova Associació d’Amics dels Orgues de Vilafranca i amb alguns apunts sobre el concert que se celebrarà l’endemà a Santa Maria. Tota la informació del concert la trobareu en aquest enllaç.

Aquesta sessió es farà amb les mesures sanitàries pertinents i es limitarà l’aforament del 50%. La reserva prèvia per la xerrada es pot fer a través d’aquest correu electrònic.

Jonatan Carbó i Casanellas

Jonatan Carbó i Casanellas

Format al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, i en diversos cursos d’especialització, Jonatan Carbó ha ofert moltíssims recitals d’orgue, destacant els dels orgues del Palau de la Música Catalana, Monestir de Montserrat, Catedral de Perpinyà, Basílica de Santa Maria del Coro de Donosti o Basílica de Maó, entre d’altres. També ha col·laborat amb nombroses formacions orquestrals, corals o cambrístiques. En l’àmbit docent, és professor d’orgue a l’Escola i Conservatori de Música d’Igualada i a l’Escola Pau Casals del Vendrell”.

67è Tradicional concert de Sant Esteve...8è Tradicional concert de Sant Jocund...

Articles relacionats